Sima

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, csemege uborka, hagyma (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Csupa zöldség

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, saláta, csemege uborka, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Sajtos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, csemege uborka, hagyma, paradicsom, trappista vagy cheddar sajt (A választott sajtot kérjük írd meg nekünk a megjegyzésbe!) (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Füstölt sajtos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, reszelt füstölt sajt, csemege uborka, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Ananászos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, ananász, saláta, lapka sajt (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Olaszos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, szárított paradicsom, fekete olivabogyó, csemege uborka, hagyma, választható sajt: (trappista, cheddar, feta vagy füstölt) (A választott sajtot kéjük írd meg nekünk a megjegyzésbe!) (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Tojásos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, csemege uborka, pirított bacon, tükörtojás, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Rántott trappistás

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, rántott trappista sajt, csemege uborka, hagyma, paradicsom, saláta (A sajtot kérheted laktózmentesen, tojás nélküli panírban, vagy növényi sajtból, ha így kéred kérlek írd meg nekünk a megjegyzésbe!) (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Csupa sajtos

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, trappista sajt, cheddar sajt, feta sajt, füstölt sajt, csemege uborka, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Magyaros

Pipifalat szendvicsek

Vekni, csirkemell filé, pirított bacon, pirított hagyma, csemege uborka, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Húsfaló

Pipifalat szendvicsek

Vekni, dupla csirkemell filé, dupla szabadon választott sajt: (trappista, cheddar vagy füstölt) csemege uborka, lilahagyma, paradicsom (A dupla szabadon választott sajtot ami 1 fajta lehet kérlek írd meg nekünk a megjegyzéshez!) (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Magyaros húsfaló

Pipifalat szendvicsek

Vekni, dupla csirkemell filé, trappista sajt, pirított bacon, pirított hagyma, csemege uborka, hagyma, paradicsom (A szendvicseket alapból rántott csirkemell filével küldjük, de kérheted Vaslaposan is! Ha így kéred kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe a rendelésed leadásánál!)

Fitness szendvics

Pipifalat szendvicsek

Vekni, vaslapos csirkemell filé, fött tojás, avokádókrém, saláta, csemege uborka, paradicsom (Csak vaslapos csirkével készítjük!)

Sziasztok Szegediek!

Örömmel jelentjük be, hogy rengeteg kísérletezés után megnyitottuk 100%-ban glutén, tej, tojás és szójamentes üzletünket ahol kemencében sütjük Nektek a bucit a belvárosi Pipitől nem messze. Szénhidrát csökkentett finomságaink között mindenki megtalálja a magának megfelelőt, ha pedig nem, mi segítünk ebben 🙂

Teszteljetek minket !